Biga Ziraat Odası MİSYON & VİZYONUNU Belirledi.

27/05/2013, 13:34

Biga Ziraat Odası gelecekte olmak istediği yeri, varoluş nedenini belirlemek ve  çalışmalarına hedefler koyarak kurumsal kapasitesini artırmak   amacıyla Vizyon-Misyon belirleme toplantısını gerçekleştirdi.

Biga Ziraat Odası Meclis Toplantı Salonunda 23 Mart 2013 Cumartesi günü ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve personelin tamamı katıldı. Toplantı başlangıcında konunun önemini ve çalışmanın kapsamı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT Türkiye'de ilk defa bir ziraat odasının bu kadar ayrıntılı bir kurumsal çalışma yürüttüğünü belirterek başarılı olunması halinde bir sonraki kuşaklar önemli bir miras bırakılacağını belirtti. Çalışmanın birinci adımı olan Misyon belgesinin belirlenmesi amacıyla katılımcılardan görüşler yazılı olarak toplandı, aynı çalışma Vizyon içinde yapıldı. Önümüzdeki günlerde toplanan metinler yazılı belge haline getirilecek ve Yönetim Kurulunun gözden geçirmesinin ardından kurumsal kimliğin bir parçası olarak uygulanacak. Söz konusu çalışmalar Kalite Politikası ve Stratejik Planın oluşturulması amacıyla önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Diğer Yazılar
Tüm Yazılar...